Exista aspecte legate de viata sexuala greu de impartasit tocmai de aceea Scoala Postliceala Sanitara “Carol Davila” din Focsani propune aceasta activitare cu scopul de a constientiza tinerii studenti cu privire la BTS,metode de conraceptie, igiena in educatia sexual.

Proiect initiat de As.medical Ionut Anton alaturi de Dr.Groza Catalin

 

Ziua Internationala de Constientizare a Autismului, celebrate pe 2 aprilie, va fi marcata de Scoala Postliceala Sanitare “Carol Davila” Focsani in colaborare cu Centru; regional de recuperare a copilului cu Centrul regional de recuperare a copilului cu autism “Elena Doamna” si Asociatia “Speranta Andradei” care isi propun sa sensibilizeze comunitatea locala cu privire la existenta acestor copii “speciali” si problemele cu care ei se confrunta printr-un mars in centrul municipiului Focsani. Evenimentul va avea loc miercuri, 2 aprilie 2014, la ora 17:00, locul de intalnire este Cendrul de Zi “Micul Print”, str. Cuza Voda, nr.56.

Natura nu  incetat niciodata sa ne prezinte sis a ne confirme miracolele de care este capabila, tocmai de aceea elevii Scolii Postliceale Sanitare “Carol Davila” Focsani vor fi prezenti Marti 8 aprilie 2014 la ora 10:00 in Crangul Petresti pentru a “evidentia” aceste miracole natural.

Pe data de 7 aprilie 2014, elevii Scolii Postliceale “Carol Davila” Focsani insotiti de cadre didactice si medici vor demara Campania intitulata “Doneaza sange, fii erau”. Actiunea va avea loc la Centrul de Transfuzie Sanguina Vrancea incepand cu ora 8:00.
Donarea de sange este benefica si pentru donator. Stiai ca astfel iti ajuti organismal sa-si improspateze sangele, sis a-si creasca imunitatea? De asemenea, donarea de sange scade cu 30% riscul de paralizie si accident vascular? Un plus? In urma denarii de sange, rezistenta la traumatism creste.
Asadar alatura-te acestei campanii si ofera sansa unei vieti !