Despre noi


Școala Postliceală Sanitară "Carol Davila" Focşani a fost înfiinţată în anul 1993 ca filială a Scolii Postliceale Sanitare "Carol Davila" Bucureşti, asigurând pregătire în specializări medicale (asistent medical generalist, asistent medical de balneofizioterapie, asistent medical de radiologie, asistent medical de igienă şi sănătate publică, asistent medical de farmacie, asistent medical de laborator).


   

În anul 1999 şcoala a obţinut autorizaţie de încredere pentru şcolarizarea elevilor în domeniul sanitar pe calificările : asistent medical generalist, asistent medical de balneofizioterapie, asistent medical de radiologie, asistent medical de igienă şi sănătate publică, asistent medical de laborator , asistent medico-social).

În anul școlar 2005 școala a obținut autorizaţie de încredere pentru calificarea asistent medical de farmacie.

În anul școlar 2009 școala a obținut autorizație de functionare în domeniul sanitar pentru calificarea de asistent medical de laborator.

În anul școlar 2009 școala a obținut acreditarea în domeniul sanitar pe calificarile asistent medical generalist și asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare medicală.


   

Până în anul 2011, în 18 ani de funcţionare şcoala a pregătit 1250 absolvenţi în calificările autorizate, absolvenţi angajaţi în proporţie de 90% în sistemul sanitar naţional şi în străinătate.